Menu Kolacji ognisko/grill

Ognisko/grill

Do samodzielnego grillowania:

  • Kiełbasa ogniskowa 120 g 6,00
  • Karkówka w marynacie 120 g 12,00
  • Skrzydełka z kurczaka 1 szt. 120 g 3,50
  • Pałka z kurczaka w ziołach (1 pałka) 120 g 4,00
  • Pstrąg z masłem czosnkowym 300 g + masło 20 g 25,00
  • Boczek wiejski 120 g 7,00
  • Kaszanka wiejska z cebulką 120 g + cebula 20 g 5,00
  • Bigos 300 g 14,00
  • Ziemniak pieczony 1 szt. (150 g + masło 10g) 3,00
  • Sos tzatziki 50 g 3,00
  • Smalec gospodarski 100 g 6,00
  • Ogórki małosolne 100 g 4,50
  • Ogórki kiszone 100 g 3,50
  • Cukinia 50 g 2,00
  • Papryka 50 g 2,50
  • Cebula 50 g 1,50
  • Pomidor 50 g 2,00
  • Sałatka grillowa 100 g 5,00
  • Musztarda 100 g 2,00
  • Ketchup 100 g 2,50
  • Pieczywo 0,2 kg 4,00
  • Naczynia i sztućce jednorazowe dla jednej osoby 4,00

Uwaga!

  • Potrawy z powyższego menu mogą Państwo komponować według indywidualnych życzeń.
  • Minimalne zamówienie nie może być niższe od kwoty 500,00zł.
  • Powyższe potrawy podajemy przygotowane do samodzielnego grillowania (podgrzania na grillu).
  • Istnieje możliwość zamówienia obsługi kelnerskiej, która zajmie się podgrzewaniem dla Państwa wszystkich potraw i zaserwuje zamówione dania, koszt obsługi wynosi:
    • za pierwsze 3 godziny-150 zł za jednego kelnera
    • każda następna godzina-60 zł za jednego kelnera
  • Za wynajęcie wiaty grillowej należy wnieść dodatkową opłatę w recepcji ośrodka
    • za wiatę małą (do 20 os.) -150 zł
    • za wiatę dużą (do 60 os.) -250 zł

Kontakt : e-mail : piotr.zagorski@hotelmasovia.pl

Wersja do pobrania